Skrifttyper Gratis Skrifttyper Fonts
Fonte
Design af skrifttyper og design af bogstaver til logoer af virksomheder
design af bogstaver
Windows

Babylon 5 Skrifttyper

Skrifttyper 0 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
true type

Babylon 5 Skrifttyper

TV-serie Babylon 5, hvilket var en kult serie skabt af J. Michael Straczynski. Denne serie løb i fem år, indtil 1998. Så skabte de en ny sæson kaldet Crusade, som kun varede et år med 13 episoder. Historien fortæller, hvordan en rumstation er bygget til at være et neutralt sted for handel og politik i universet. I et univers med store, magtfulde fremmede racer mennesker bygge en rumstation for at være et mødested og diskussion, at søge fred og ingen krig mellem beføjelser.

Denne berømte tv-serie science fiction fortæller historien om de store kræfter i universet, mennesker på den ene side, med Jorden som hovedstad for hans imperium og derefter Centauri, Minbari, Narn, Vorlon, Drazi og skygger blandt andre. De bruger rumstationen som et punkt for udveksling og da hver kultur har et andet sprog og har en anden alfabetets bogstaver her, vi tilbyder alle disse sprog. Hver race har et alfabet, der ikke ser noget lignende det latinske alfabet er fremmede eller fremmede alfabeter. Babylon 5 Skrifttyper. Babylon 5 Bogstaver til Download. Bogstaver og skrifttyper for Word, Windows og MSN Messenger. Web-design og web-designere. Babylon 5 skrifttyper til computeren, Typografiske skrifttyper på gratisskrifttyper.com. Gratis TTF skrifttyper til Designers. Babylon 5 Skrifttyper, Babylon 5 Bogstaver, Babylon 5 Gratis Skrifttyper, Babylon 5 Typografi Skrifttyper til Download, Alfabeter racer Babylon 5 for hver fremmed race har sit eget alfabet og sprog med helt forskellige alfabet symboler, her er alfabeter af alle racer, der optræder i tv-serien. Hovedpersonerne er Jeffrey Sinclair, John Sheridan, Susan Ivanova, Michael Garibaldi, Delenn, Londo Mollari, G'Kar, Dr. Stephen Franklin, Vir Cotto, lennier, Talia Winters og Lyta Alexander blandt andre tegn.

Der er 5 sæsoner af serien, hvor der er flere forskellige racer krige, en borgerkrig mellem mennesker, der fremmede invasioner og nogle af de tegn ændres, men serien hooked fra starten, og betragtes som en kult-serien for elskere af science fiction . Der er også en samling af bøger, noveller og film. Hvis du kan lide denne serie, og historier om udlændinge, anbefaler vi, at du downloader vores samling af kilder, der har de mest nysgerrige og interessante alfabeter univers denne tv-serie. Disse filer er hentet gratis, og du kan nemt installere dem i dit Windows eller Linux computer, er fuldt understøttet.
Fonts
fonts De mest downloadede skrifttyper free fonts free fonts De Bedste Skrifttyper fonts
Life_Machine Babylon5 Hollow
Fonte Fonte
Anti-Life_Runes Markab
Skrifttype Skrifttype
Windows

Babylon 5 Fonts

<<  <  1  2 
Vorlon
Vorlon Skrifttype
14. 0
610
þ Ç ß æ ñ á å fonts
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(
<<  <  1  2  Skrifttyper
 

Copyright ©Gifmania Networks | | Privacy Policy | Contact | Terms of Use | Gifmania C.B. Paseo de la Chopera 152 Alcobendas Madrid (Spain) CIF E84034057

:-)